Kontakt 

Om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta mig för mer information.

Jag har lokaler i Uppsala, Västerås och Sätra Brunn. Lokaler och adresser


Adress

Enyans H & L Nyström AB
Bergåsa, Sätra Brunn
733 95 Sala


Mobil: 0704-96 15 64

Epost: helena@enyans.se

Referenser
Om Enyans3-årig intervallgrupp

 

Du som är intresserad av kursen . Ställ dig frågorna:

  • Har du reaktioner som du på olika sätt försökt komma till rätta med och som ändå återkommer och stökar till ditt liv? Har du svårigheter när det gäller att våga närma dig och öppna dig för en annan människa samtidigt som du har en stark längtan efter innerlig kontakt och närhet?
  • Upplever du att det finns något inom dig som hindrar dig från att djupast ha en nära och harmonisk kontakt med dig själv? En del av innehållet i de här problemen; som ofta ligger och tär på det allmänna hälsotillståndet, psykiskt och fysiskt samt underminerar självkänslan; har sin grund i inre obalanser som uppkommit under situationer som du medvetet eller omedvetet upplevt som stressande och obehagliga.
  • Under kursen får du möjlighet att utforska lite mer av just dina behov. Dels i form av konkreta övningar som syftar till att öka din fysiska/psykiska balans och grundning. Dels i form av eget arbete med material du själv väljer att ta upp. Vi utlovar inte att du efter kursen är helt i balans och harmoni men att du har fått en del nya insikter samt konkreta redskap att arbeta vidare med.
Välkommen med din intresseanmälan!


Mer information nedan.


För att komma till en djupare och mer harmonisk kontaktnivå med oss själva behöver vi hitta vägar att lyssna och förstå kroppens eget språk. Hur cellerna kommunicerar med varandra och hur vi i det dagliga livet om och om igen mister vår inre kontakt och "tappar oss själva".

Forskningen inom området hur jag blir en mogen individ och hur vi människor faktiskt fungerar har tagit kvantsprång när det gäller att förstå vår inneboende och alltid existerande komplexitet.

Dessa nya insikter innebär att vi på ett mycket mer konkret och direkt sått kan möta våra egna och våra klienters underliggande behov av energiförlösning och harmonisering av hela vårt system på cellnivå.
   

I utbildningen lägger vi fokus på att lyssna in och relatera till kroppens eget språk och naturliga självreglerande principer.

Vi arbetar bl.a med tidiga spädbarnsreflexer som för många av oss ända upp i vuxen ålder hänger kvar, aktiva och ointegrerade. och därmed upprepande får oss att tappa oss själva in i de mönster som vi kanske trots upprepad psykoterapi och träning i personlig mognad, åter ser oss hamna i.

Vi arbetar också med att reglera balansen i det autonoma nervsystemet från lättriggad stressaktivitet till mer harmonisk och koherent hormonbalans.
Copyright enyans.se | Hemsida Jon Nystrm
Parterapi i Uppsala, Parterapi i Vsters | Terapi i Uppsala, Terapi i Vsters
Parterapi i Uppsala, Parterapi i Vsters | Terapi i Uppsala, Terapi i Vsters